Activiteiten

 

Iedere donderdagavond is er in de winkel handwerkcafé. Tussen 19.00 en 21.00 uur staat de koffie en thee klaar. Dus neem je eigen handwerkje mee en schuif gezellig aan! Deze avonden zijn gratis maar alleen voor klanten die hun materialen hebben aangeschaft in de winkel van Jeannette.

Iedere 3e zaterdag van de maand is er een 10-tjes workshop. In de week vooraf wordt op facebook vermeld wat we die keer gaan maken.

Maandag 18 februari is er een workshop Kantbreien: De komende zomer zie je heel veel tops in ajour (of wel kant-) breisels. Ziet het er uit als abacadabra voor jou? Valt reuze mee hoor! Tijdens deze workshop leer je de beginselen van het kantbreien. We maken een leuk randje die je bijvoorbeeld op een handdoekje kan naaien of als boekenlegger te gebruiken. De kosten bedragen 20 euro en dit is inclusief een bolletje Catania. Neem zelf breinaalden nr. 3,5 mee. Aanmelden kan in de winkel of via info@dewinkelvanjeannette.nl en is definitief wanneer de kosten zijn voldaan.

Vrijdag 1 maart is de winkel gesloten. Ik sta dan op een markt van Mare Canto, een plaatstelijk koor, die actie voeren voor “Als kanker je raakt” Meer info volgt!

Maandag 4 maart start de workshop sokken breien. Tijdens deze workshop in 3 delen leer je hoe je een goed paar sokken breit. De eerste avond staat in het teken van de opzet, het breien van het “been” en de hielflap. De tweede avond breien we de hiel en de derde avond is gereserveerd voor de teen. De workshop is inclusief sokkengaren en naalden. De kosten bedragen 60 euro. Aanmelden kan in de winkel of via info@dewinkelvanjeannette.nl en is definitief na ontvangst van verschuldigde cursusgeld. Vervolgavonden zijn op 18 maart en 1 april.

Zaterdag 23 maart wordt er een handwerkmarathon gehouden voor World Servants. Meer info volgt.

Zaterdag 30 maart is de winkel gesloten ivm beursbezoek.

Maandag 15 april Kleurrijke sokken breien. Tijdens deze workshop leer je sokken breien in 2 (of meer) kleuren met de rondbreinaald. Je moet wel al ervaring hebben met sokken breien en je krijgt een stukje huiswerk vooraf zodat we meteen aan het meerkleurengedeelte kunnen beginnen. De workshop is inclusief 2 bollen Jawoll Superwash van Lang Yarns en een rondbreinaaldje van 20 cm. De kosten voor deze workshop bedragen 30 euro. Aanmelden kan in de winkel of via info@dewinkelvanjeannette.nl. Je aanmelding is definitief na ontvangst van het verschuldigde cursusgeld.

 

 

 

De winkel van Jeannette
Secr. Varkevisserstraat 126
2225 LG Katwijk
T 071-8700115
E info@dewinkelvanjeannette.nl

KVK: 51657759 - BTW nr.: NL092779153B01 - Algemene voorwaarden - Copyright © 2019