Activiteiten

 

Iedere donderdagavond is er in de winkel handwerkcafé. Tussen 19.00 en 21.00 uur staat de koffie en thee klaar. Dus neem je eigen handwerkje mee en schuif gezellig aan! Deze avonden zijn gratis maar alleen voor klanten die hun materialen hebben aangeschaft in de winkel van Jeannette.

 

Workshops voorjaar/zomer 2018.

 

Summerschool Classes:

Maandag 4 juni 19.15 tot 21.30: Brioche breien 

Tijdens deze Summerschool Class leer je brioche breien in 2 kleuren. We starten met een eenvoudige kol. De kosten voor deze Summerschool Class bedragen 50 euro, dit is inclusief 6 bollen Novena of Merino 120.. Neem zelf je breinaalden mee.
Aanmelden kan in de Winkel of via info@dewinkelvanjeannette.

Workshops bij Beachhouse Key West:

Woensdag 6 juni:  Sip & Macramé: 

Onder het genot van een glaasje rosé of een biertje……. (koffie mag natuurlijk ook) en een bittergarnituurtje maken we deze hanger met “veertjes” van macramétouw. Echt supersimpel maar zò leuk! Neem zelf een stok mee en een goede schaar.                                                                                                         De kosten voor de workshop bedragen 32,50 en dat is inclusief materiaal, 2 consumpties en dus dat bittergarnituur. En daarbij ook nog een heerlijke ambiance op het Katwijkse strand en als het even meezit een onbetaalbaar mooie zonsondergang!

Zaterdag 9 juni 10.30 tot 15.30 uur

Bloemenstola of Strandtas haken met Adinda; 

Ook dit jaar is er weer een dagworkshop Met Adinda Zoutman van Adinda’s World op het prachtige Katwijkse strand. We strijken weer neer bij Beachhouse Key West om daar te genieten van de relaxte sfeer en enorme gastvrijheid.
Je kunt kiezen of je een bloemenstola wilt haken of zo’n supergave strandtas (LET OP: zelf strandtas meenemen!)
Bij de prijs voor de workshop is het volgende inbegrepen: een garenpakket met voldoende garen voor het hele project, een overheerlijke lunch en 5 consumpties.

Je kunt je aanmelden via de webshop :
http://www.dewinkelvanjeannette.nl/winkel/workshop-met-adinda/

of in de winkel.

Woensdag 20 juni: Sip & Crochet. 

Wederom onder het genot van een glaasje rosé, een biertje of gewoon koffie haken we deze lampion. Leuk voor in de tuin of het balkon met een solarlampje er in……. Neem zelf je haaknaalden mee. De kosten voor deze workshop bedragen 35 euro en dat is inclusief het materiaal, 2 consumpties en een hartig hapje. En vast en zeker een heerlijke avond op het Katwijkse strand en wellicht ook vanavond een onbetaalbaar mooie zonsondergang!

 

Iedere 3e zaterdag van de maand is er ’s morgens een 10-tjes workshop. Kijk op Facebook in de voorafgaande Weeek wat er gemaakt gaat worden.

Vanaf 16 mei is er nu al weer voor het 5e zomerseizoen #HakenaanZee. Op de woensdagavonden in de even weken kun je aanschuiven bij Beachhouse Key West met je eigen haak- of breiwerk. Gewoon voor de gezelligheid! Kosten van deze avonden bedragen 7,50 (voor de koffie/thee)

 

Je kunt je aanmelden voor de workshops via info@dewinkelvanjeannette of in de winkel. Je aanmelding is definitief wanneer de betaling is voldaan. Het maximaal aantal deelnemer is afhankelijk van de workshop maar minimaal altijd 4 personen. Wanneer je mij een mail stuurt krijg je altijd antwoord maar het kan zijn dat mijn mails in de spambox terecht komen!

Je kunt je ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die enkele keren per jaar zal worden verzonden. Ook de nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mail naar info@dewinkelvanjeannette.nl

 

De winkel van Jeannette
Secr. Varkevisserstraat 126
2225 LG Katwijk
T 071-8700115
E info@dewinkelvanjeannette.nl

KVK: 51657759 - BTW nr.: NL092779153B01 - Algemene voorwaarden - Copyright © 2018