Lang Yarns Passione

€ 5,00

Wis selectie
SKU: n/a. Categorieën: , .

Productbeschrijving

De Lang Yarns Passione is dit winterseizoen een veelgebruikt garen in de magazines van Lang Yarns.

Dit hoogwaardige Bouclé-garen is licht geruwd en heeft daardoor een wollige, lichte vliesuitstraling. Doordat het garen licht en elastisch is, isde Passione heel fijn garen om mee te breien. Bovendien is je werkstuk daardoor ook nog eens licht van gewicht en dus heerlijk om te Het garen bestaat uit 82% fijne Baby Alpaca, 16% polyamide en 2% elastaan. De Passione komt in een bolletje van 25 gram met maar liefst 132 meter looplengte.

Dit model is eigenlijk een sjaal met 3 armsgaten en kan op verschillende manieren worden gedragen. Kijk maar eens naar de verschillende mogelijkheden hier in het digitale magazine! Voor dit model in de maat S-M heb je 9 bollen nodig en in de maat L – XL heb je 10 bollen nodig.

Ook prachtig is deze stola in 2 kleuren. Let op de details: een zak op de stola en ook hier een armsgat zodat de stola blijft zitten en niet alleen op de “gestylde” foto ! Voor deze stola gebruik je totaal 16 bollen, 8 van iedere kleur.

Deze asymetrische trui kun je dragen als trui ( ja hèhè…) maar door de wijde pasvorm ook goed als poncho te gebruiken. Het model staat beschreven in de maten S/M/L/XL en je hebt daar resp. 11/12/13/14 bollen voor nodig.

Maar natuurlijk kun je met dit garen ook heel goed een basic trui breien. Ook dit model staat beschreven in de maten S/M/L/XL en je hebt resp. 9/10/11/12 bollen nodig.

Wil je meer modellen zien die van dit garen gemaakt zijn kijk dan hier om door de digitale magazines te bladeren.

Wil je één of meerdere magazines bestellen, kijk dan hier

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Lang Yarns Passione”

De winkel van Jeannette
Secr. Varkevisserstraat 126
2225 LG Katwijk
T 071-8700115
E info@dewinkelvanjeannette.nl

KVK: 51657759 - BTW nr.: NL092779153B01 - Algemene voorwaarden - Copyright © 2021