Moderne klassiekers van Durable

€ 12,50

Categorie: .

Productbeschrijving

Moderne klassiekers van Durable
Durable, wie is er niet groot mee geworden? Je herkent het vast nog wel van vroeger, overal gehaakte gordijntjes voor de ramen en gehaakte kleedjes op tafel in de huiskamer. Onze moeders en oma’s haakten heel wat af, vooral in de jaren zeventig en tachtig.

Tegenwoordig is haken weer helemaal hip. De Durable-boekjes van vroeger zijn ware collectors items geworden en ze zijn niet meer zo makkelijk te vinden. De Durable-garens zijn echter nog steeds van dezelfde onovertroffen kwaliteit en de collectie is de afgelopen jaren enorm uitgebreid.

In samenwerking met Jolanda en Naomi van Haakplein is dit boek geïnspireerd op de originele boekjes van Durable en zijn de patronen gekozen en opnieuw gehaakt. Alle projecten zijn in een moderner jasje gestoken, soms met een knipoog naar het verleden. Zo werd een gordijn uit een boekje nu een sprei en een kussen werd een sjaal. Natuurlijk zijn sommige items gewoon hetzelfde gebleven, de pannenlappen bijvoorbeeld.
We hopen dat de haaksters van nu net zo veel plezier beleven aan het haken van de patronen als de haaksters van vroeger dat deden.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Moderne klassiekers van Durable”

De winkel van Jeannette
Secr. Varkevisserstraat 126
2225 LG Katwijk
T 071-8700115
E info@dewinkelvanjeannette.nl

KVK: 51657759 - BTW nr.: NL092779153B01 - Algemene voorwaarden - Copyright © 2021