Workshop Dahliakussen haken met Adinda

€ 107,50

Wanneer je je hebt aangemeld voor de workshop ontvang je een bevestigingsmail! Let op: deze kan in je spambox terecht komen.

Productbeschrijving

Op zaterdag 30 mei komt Adinda van Adinda’s World weer naar Katwijk om een geweldige workshop te geven. Natuurlijk wordt de workshop weer gegeven bij Beachhouse Key West. Bij minder weer op het binnenterras en bij mooi weer op het buitenterras.

Deze keer gaan we aan de slag met het Dahliakussen. Het leuke van dit project is ook dat je aan het eind van de dag al behoorlijk op weg kunt zijn met het kussen!

De workshop is all-inclusive en dat betekent dat werkelijk alles is inbegrepen zodat je je helemaal kunt focussen op je kussen! Je ontvangt een basis garenpakket met de meest voor de hand liggende kleuren en ik neem wat extra kleuren mee naar het strand zodat je evt. ook nog wat bollen kunt wisselen. Daarnaast kun je genieten van een heerlijke lunch èn krijg je 5 consumptiebonnen voor koffie, thee of fris.

Neem zelf je haaknaalden mee en denk er ook aan dat het voorjaarszonnetje goed kan branden dus neem ook zeker wat zonnebrandcreme mee!

Je plekje voor deze workshop is gereserveerd wanneer de kosten zijn voldaan.

 

 

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Workshop Dahliakussen haken met Adinda”

De winkel van Jeannette
Secr. Varkevisserstraat 126
2225 LG Katwijk
T 071-8700115
E info@dewinkelvanjeannette.nl

KVK: 51657759 - BTW nr.: NL092779153B01 - Algemene voorwaarden - Copyright © 2020